Palveluni

UUTTA! Imetys 2.0

Uuden sukupolven imetysohjaus kokonaisuus jossa ennakoidaan tulevaa imetystä jo raskauden aikana ja ensimmäinen ohjaus on heti vauvan synnyttyä.

Imetysohjaus raskausaikana 1h

Imetysohjaus vauvan ensiviikolla 1,5h Toinen imetysohjaus tarvittaessa 1,5h

Ensimmäinen käynti noin viikoilla 36-39, 1h. Puhutaan tulevasta imetyksestä, mitä odottaa, mitä ajatella, myyttejä, miksi imetys kannattaa äidille ja vauvalle, imetysasentoja, tavallisimmat kompastuskivet jne. Me ohjaamme ja kysymme, voit vain tulla paikalle, sinun ei tarvitse tietää tai ottaa selvää etukäteen. Saat mukaan imetystoivekirjeen ja hyödyllistä tietoa.

Ensimmäinen kotikäynti ajoittuu kun vauva on syntynyt, mielellään heti ensimmäisellä viikolla (kesto noin 1,5h). Tulemme mielellämme sairaalaan tai teille kotiin. Katsotaan miten imetys on lähtenyt käyntiin ja ohjaamme lempeästi teitä kaikkia.

Kolmas käynti seuraavalla viikolla tai kun sille on tarve, kuitenkin viimeistään 30 päivää synnytyksestä.

100% takuu koskee koko pakettia, ensi ohjaus raskausaikana ja kaksi ohjausta vauvan ollessa syntynyt ja kun vauva on täysiaikanen ja terve. Äiti on terve ja maito nousee normaalisti.

Määritellään yhdessä ensimmäisellä kerralla mikä onnistunut imetys tarkoittaa sinulle (täysimetys, 3kk imetys tms).

Ensimmäinen käynti raskausviikoilla 36-41, ohjaus nro 2. 10 päivän sisällä synnytyksestä, ohjaus nro 3. 30 päivän sisällä synnytyksestä.

Palautamme hinnan sinulle mikäli kaikesta huolimatta imetys ei onnistu vaikka olet meidän ohjeita noudattanut ja käynyt kaikki 3 käyntiä.

https://www.postpartumhoiva.com

Äitivauvahoito

Vauvan vyöhyketerapeuttinen hieronta ja äidin vapaavalintainen postpartum -hoito.

Äiti saa päättää paikanpäällä mikä hoito juuri tänään olisi ihana vastaanottaa. Vaihtoehtoja on useampi. Tässä lista mistä saa valita:

Hemmotteleva jalkakylpy & jalkahieronta, eheyttävä ylävartalon gua sha-hoito, tasapainottava mahahieronta tai rentouttava päähieronta. Tähän pakettiin on mahdollista saada myös vaihtoehtona sektiohaavan hieronta ja hoito-ohjeet, niin halutessaan.

Kokonaisuudessaan käynti kestää noin 1h. Käyntiin sisältyy kattava esitietolomakkeen kirjaus ja mahdolliset kotihoito-ohjeet.

Lisätiedot:

https://www.postpartumhoiva.com

Lahjakortti

 Lahjakortti palveluihin on erittäin mieluisa ja tarpeeseen tuleva lahja perheelle, esimerkiksi babyshowereille, mother´s blessing juhliin tai nimenantojuhlaan vietäväksi.

Lahjakortti on avoin ja antaja voi itse määrittää siihen joko palvelun tai vapaavalintaisen summan käytettäväksi.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Vauvan kehoa kuunteleva,
lempeä ja kokonaisvaltainen hoito vauvalle.

Vyöhyketerapeuttisella vauvahieronnalla tutustutaan vauvan kehoon ja päästään selville mikä vauvan keholla aiheuttaa haasteita. Ensihaastattelulla kerätään keskeisiä tietoja raskaudesta ja synnytyksestä. Vauvalla on monesti kohtuasennosta ja/tai synnytyksestä johtuvia jumitiloja kehollaan ja ne vaikuttavat vauvan moniinkin toimintoihin, kuten syömiseen, itkuisuuteen ja nukkumiseen. Vyöhyketerapeuttisella vauvahieronnalla on saatu apua refluksioireisiin, vatsavaivoihin, pulautteluun, huonoihin yöuniin sekä kehon toispuoleisuuksiin.
Hoidossa hyödynnetään vyöhyketerapeuttisia ratoja, klassista hierontaa ja fascialinjoja. 

Ikähaarukka vauvahieronnalle on laaja, aina 2 viikkoisesta yhden vuoden ikäiseksi, ja siitäkin yli. Vauvahieronnalla ei oikeastaan ole ikärajaa, jossain vaiheessa se vain muuttuu taaperohieronnaksi ja sitä kautta lapsen vyöhyketerapeuttiseksi hieronnaksi. Älä pelkää ottaa siis yhteyttä vanhemmankaan lapsen kanssa. 


Kontraindikaatiot, eli hoitoesteet hieronnalle:

- Kuumeinen, flunssainen vauva

- Antibioottikuuri

- Rokotusten jälkeen taukoa 3-5pvä

- Rikkinäinen iho


"Tähän asti Emilia on käynyt meillä kotona hieromassa vauvaa. On myös mahdollista saada hoitoapua kotiin esim. siksi aikaa kun itse haluaa käydä kaupassa tai haluaa parisuhdeaikaa." 

Postpartumhoiva

Uusi perheenjäsen muuttaa arkea ja perheen dynamiikkaa, olipa kyseessä ensimmäinen tai vaikkapa viides lapsi. Uuteen tottuminen ja uuden arjen rakentaminen vie aikaa.

Postpartumdoula kannattelee, hoivaa ja ohjaa lempeästi synnyttäjää ja perhettä sopeutumaan uuteen elämänvaiheeseen. Me ravitsemme ja hoidamme vanhempia, kotia ja perhettä. Tällä tavalle sinä/te saatte aikaa tutustua, ihastella ja ihmetellä uutta perheenjäsentä. Sopeutuminen uuteen sujuu vähemmällä stressillä, paremmalla levolla ja ruoalla. Kun vanhemmat voi hyvin, myös vauva voi hyvin!


Kattavasti palveluvalikoimasta ja lisätietoa löytyy sivuilta

 https://www.postpartumhoiva.com


Imetysohjaus

Ensihetkien kullanarvoisia ohjeita miellyttävään
imetykseen sekä konkreettista tukea
.

Imetysohjaukseen kuuluu imetystarkkailu, haastattelu, imuotteiden tarkastelu sekä imetysasentojen huolellinen tutkiminen. Joskus imetyshaasteet saattavat parantua jo muutamilla pienillä korjausliikkeillä, ja imetys alkaa sujua kivuttomasti ja stressittömästi. Imetysohjaukseen kuuluu myös vauvantahtisen pulloruokinnan abc sekä monien mahdollisten apukeinojen läpikäyminen ja ohjaus. Imetyshetkien tulisi olla molemmille, sekä äidille että vauvalle ihana stressitön yhteinen hetki. Imetysohjaus on kaikille avuksi.

Imetyshaasteissa voi ottaa yhteyttä jo heti sairaalasta kotiuduttua, jolloin saadaan paras hyöty kun pulmiin tartutaan samantien. Myöhemminkään ei ole väärin kuitenkaan ottaa yhteyttä, pulmia ja haasteita voi tulla missä tahansa vaiheessa imetysmatkaa. 

Äidinapu -palvelu

Monipuolista apua tuoreelle äidille,
huomioivaa hoivaa koko perheelle.

Äidinapu -palvelu on nimensä mukaisesti Äidin apua. Palvelu on sopivaa niin vastasyntyneen vauvan kanssa kuin vähän vanhemmankin vauvan ja lasten kanssa. Äiti tarvitsee uudessa roolissaan tukea ja kannattelua, ihan konkreettista apua kuten kodinhoito- ja lastenhoitoapua, tai ihan vaan aikaa irtautua arjesta ja saada tilaa hengittää. Äidinapu -palvelu kuuntelee ja keskustelee jos äiti niin haluaa. Äidinapu -palvelu hoitaa äidin kanssa yhdessä kodin askareita, antaa äidin hoitaa kodin askareita tai hoitaa äidin askareita kodissa. Kuinka kukin parhaaksi näkee ja toivoo. Palvelu on hoivapalvelua ja näin ollen kotitalousvähennyskelpoista omassa verotuksessa.

Lainauspalvelu

Äidinapu lainaa myös monipuolisesti kantovälineitä, kuten liinoja ja reppuja, kirjallisuutta, ohjaa ja neuvoo arjen pulmissa. Äidinapu myös mietiskelee ja pohtii vanhemman kanssa yhdessä mistä avusta perhe milloinkin voisi hyötyä sekä suosittelee kullekin perheelle tarvitsemaansa apua ja tukea. Älä kainostele kysyä ja höpötellä, aina löytyy apua kaikkiin pulmiin kun yhdessä mietitään.

"Maailman ihanin Äidinapu on käynyt meillä tekemässä vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa. Vauva on hyötynyt siitä niin paljon ja voin koko sydämestäni suositella häntä kaikille! Oon maailman onnellisin, että otin häneen yhteyttä, kiitos tuhannesti kaikesta avusta ja tuesta." 

Toivoisitko saavanne apua?