Kuka olen?

Heipsan!

Minä olen Emilia Kemppainen, suurperheen äiti ja vähän sellainen vauvahörhö. Olen saanut kasvattaa kohdussani ja synnyttää seitsemän lasta tähän maailmaan. Olen saanut pitää heitä sylissäni lukemattomia hetkiä, itkuisina, iloisina, uteliaina ja rauhallisesti nukkuvina. Imetystä on takanani useita satoja tunteja ja litroja, myös vauvantahtinen pulloruokinta on minulle tuttua. Vaipanvaihtokertoja on varmasti miljoona. Minut on kohdannut synnytyksen jälkeinen baby blues ja jopa uupumus, todella siis tiedän mitä on olla yksinpärjäämisen kulttuurin edustaja. Ethän arkaile kertoa minulle jos mieltäsi painaa? Olen läsnä. Vanhemmuus on monenlaisia tunteita. Kohtaan teidät juuri sellaisina kuin olette ja voitte luottaa minuun. 


Olen valmistunut vauva-akatemiasta vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi 2022. Postpartum doulaksi luin itseni 2022-2023. Valmistuin myös WHO:n imetysohjaajaksi ja siinä samassa syvennyin vielä suun tutkimisen kurssin kautta holistiseen ohjaukseen huomioiden suun motoriikkaa ja kireitä jänteitä. Imetysohjaajana siis hallitsen sekä äidin että vauvan vinkkelin saumattomasti.
Koulutusten suoman edun voimin syvennyn äidin hoivaan hieronnan, rentoutumismenetelmien ja ravitsemuksen suhteen. Vauvojen suhteen takataskustani löytyy iso kourallinen keinoja auttaa ja helpottaa vauvan mahdollista tukalaa oloa. Vauvahierontoja on kertynyt jo useita satoja, miltei tuhat.


Tarjoan myös äidinapu -palvelua, eli lastenhoidollisia ja kodinhoidollisia palveluita, erityisosaamisalueenani nimenomaan pienet vauvat ja alle yksivuotiaat, perheineen.
Intohimoni on tuoreet perheet, vastasyntyneet vanhemmat ja vauvat. Haluan tarjota mahdollisimman kattavaa apua perheille kokonaiskuvan huomioiden, perheen toiveita kunnioittaen.
Minua ajaa eteenpäin myös tietoisuuden levittäminen, hoivan ja tuen kulttuurin tukeminen sekä kasvattaminen. Pidän myös tärkeänä jatkuvan kouluttautumisen sekä ajan hermoilla pysymisen. Koulutusten, kurssien, kirjojen ja verkostoitumisen avulla.

Erityisesti minua kiinnostaa imetyksen monet kasvot, kireiden suun jänteiden tuomat haasteet sekä aina kokonaiskuvan selvittäminen. Minulle on erityisen tärkeää huolehtia että koko perhe voi hyvin. 

Muut kertovat minusta

Emilia on kun tuulahdus paremmasta maailmasta. Tuossa maailmassa rehellisyys tuo luottamusta, lempeys turvaa ja huumori tekee kaikesta parempaa. Emilian kohdatessa tulee olo: "tämä oli päiväni paras hetki."

Erika Broder-Laukkanen

Vauvahoiva

Täydellistä hoitoa sekä vauvalle, että äidille. Emilia on maailman empaattisin ja super ammattitaitoinen. Meidän matkalla on ratkottu yhdessä imetysongelmia, vatsavaivoja, jumeja ja äidin rintatulehduskin. Kaikkeen ollaan saatu parasta apua ja ymmärrystä Emilialta. 

Riikka Nurmi

Operational excellence specialist

Emilia on aivan ihastuttava ihminen! Hän tekee työtään täydestä sydämestä ja kohtaa aina jokaisen aidolla läsnäolollaan, välittömyydellään ja ilolla. Emilia kuuntelee ja kohtaa.

Tanja Vesa

Psykoterapia Ilo